Food

CRAFT BUTCHERY  PIETER KLING

Het concept van Slagerij Pieter Kling is het verkopen van een ambachtelijk stuk vlees met een verhaal, met de wens van de consument vooropgesteld. Naast een goed stuk vlees bieden wij ook een uitgebreid grillassortiment en kant-en-klaar maaltijden. Proef, beleef en koop vlees bij Slagerij Pieter Kling. De Oude ambacht met een moderne touch.

FaceBook CRAFT BUTCHERY Pieter Kling

10406882_1558617674416417_7975308782632000423_n

DOKTER WORST

Van bouwvakker tot hotdogverkoper dat is het verhaal van Jeroen de Bont, de enige echte worsten dokter in Breda. De hotdogs van Doktor Worst komen straight van de grill en zijn gemaakt in samenwerking met slagerij Graumans uit Breda. “80 gram, gekookt, gerookt en niet te pittig” weet Bond. Er is keuze uit meerdere toppings, waaronder zuurkool, gebakken uitjes en stukjes augurken. Als afsluiter kun je kiezen uit ketchup, scherpe Duitse mosterd of Chilisaus.
FaceBook Dokter Worst

drworst

HUP SATE

FaceBook Hup Sate

image34

LOEMPIA.NL

Loempia.nl is uw adres voor de lekkerste handgemaakte loempia’s. Sinds 1987 in de regio Breda en omstreken ooit beter bekend als “Loi loempia’s” van dhr. Loi Nguyen. Naast de vaste standplaatsen leveren aan diverse horecaondernemingen in Nederland, België en West-Duitsland. Eén van onze tevreden klant is onze bekende chefkok Julius Jaspers die ze serveert bij het restaurant Happyhappyjoyjoy te Amsterdam. Wij verkopen Vietnamese loempia’s die wij voorbereiden met verse groenten zoals wortels, uien en taugé die geheel biologisch zijn geteeld daarnaast gebruiken wij verse kipgehakt voor onze loempia’s.

FaceBook loempia.nl

onze-foodtruck