Wine

Wijnkoperij Henri Bloem

Henri Bloem’s Wijnkoperij staat voor service en prijs-kwaliteit. Henri Bloem heeft wijnen uit alle streken van de wereld en in de winkel staat Tom Leussink, vinoloog en wijnspijsexpert altijd voor u klaar. Niet voor niets heeft Henri Bloem meer dan 100 wijn onder de €10,- en wel 40 wijnen onder de €6,-
In Breda kunt u terecht voor al uw wijnen, wijnproeverijen en relatiegeschenken.

FaceBook Wijnkoperij Henri Bloem

DSC_1177-820x544

Wijnmakerij Roberto Lucarelli

Azienda Agricola Roberto Lucarelli bevindt zich in Cartoceto dat gelegen is in het noordelijke deel van de provincie Le Marche. De Italiaanse zon en Adriatische zee helpen Roberto om de beste wijnen te maken in zijn moderne cantina. Bij het craften van zijn wijn combineerd Roberto moderne technieken met traditionele processen. Samen met zijn vrouw Esther, die verantwoordelijk is voor de sales & marketing heeft Roberto zijn wijnmakerij opgebouwd tot een gerespecteerd merk.

FaceBook Wijnmakerij Roberto Lucarelli

home

VendaVini

Ik ben Edward Erades, de oprichter van VendaVini. Hoewel ik als kind al wel eens via mijn ouders met wijn in aanraking kwam, maakte ik vanaf mijn 18e pas echt kennis met wijn. Een Brunello di Montalcino en de daarbij horende geweldige en sfeervolle avond gaven voor mij de doorslag. Mijn passie voor wijn was geboren! Een bevriende vinoloog wist mij verder veel te leren over de verhalen achter de wijnen, druiven en landen. Ook kreeg ik de gelegenheid om eens mee te gaan naar proeverijen van importeurs, waardoor ik tevens de wereld achter de wijn beter kon leren kennen. Op een gegeven moment heb ik ‘de stoute schoenen’ aangetrokken en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

FaceBook VendaVini

edwarderades